Håvard - Kontakt: mobil 90046861 | E-post:havardhervik@msn.com

Kroppsholdningen til mestrene

Kroppen og tankene dine er nært knyttet til hverandre. Tankene dine vil påvirke kroppen, og måten du bruker kroppen på vil påvirke tankene dine. Det ene påvirker alltid det andre. Tenk på noen du kjenner som er deprimert. Legg merke til at kroppsholdningen nesten alltid er sammensunken og at bevegelsene er trege.

Tenk nå i stedet på idrettsfolk på mesternivå, topp folk innen næringslivet og de med størst suksess i underholdningsverdenen. Legg merke til hva deres kroppsholdning har felles. Som oftest ser du dem rake og høyreiste, men på en avslappet måte.

Prøv dette eksperimentet:

Tenk deg en sølvtråd som går opp gjennom ryggen din og ut gjennom toppen av hodet ditt. Forestill deg nå at den tråden forsiktig trekker opp baksiden av hodet ditt, og gjør kroppen din mer og mer opprettet på en avslappet måte.

Øv deg på dette i sittende, stående og i bevegelse de nærmeste dagene. Ved å gjøre denne lille forandringen i måten du bærer deg selv på, vil du sende en mengde nye signaler til verden og deg selv om hvor naturlig trygg du egentlig er. Opplev at du får en friere pust. Snart vil musklene automatisk stilles inn på denne nye kroppsholdningen og du vil føle deg bedre.